Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Monday, 27 August 2012

Kejadian yang tak diduga- 2syawal

Sedang seronok menyambut hari raya tetiba kemalangan yang berlaku. siapa sangka kan? Kemalangan yang menimpa saudara sy. apepon tetap bersyukur 3 beranak tak cedera mana mana. aloha, sedih pulak bila tengok kereta teruk begitu. kepada Cik Noni dan keluarga SABAR jela menempuhi dugaan hidup, dan kepada semua pemandu jalan raya sila berhati hati demi orang yang tersayang ^___^


Nih gambar tuan punya kereta tu, sy curi pic raya taun lepas dalam fb dia, heheehe.. kesian kt dorang tak boleh balik kuala lumpur naik kereta dah. terpaksa la tumpang adik beradik yang lain. tabah lah duhai hati. ada hikmah di sebalik yang berlaku, redha.

Always Smile,
Love Yana

Merisik khabar 3 syawal

Assalamualaikum sahabat ku sekalian alam ^_^

Jangan buat muka terkejut dengan entry di atas, bukan diriku yang dirisik, tetapi gurlfwen ku yang dirisik pada 3 syawal yang lalu. HAHAHA! giliran sy bila? tunggu bulan jatuh ke riba -_-"

Tahniah MyBFF Wan Ruhana Wan Ramli!
3 Syawal menjanjikan memory yg terindah kepada si cantik jelita Anna kerana dah bergelar tunang kepada Jefri. semoga niat membina masjid akan tercapai dan berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin! dan jangan lupa doa untuk ku jua, hihhihihihi!! 
hamboii jauh bebenor duduk nya! hihihiii! kan belum halal lagi, betul tak? bagus bagusss :))


selesai semua majlis si anna ni sempat lagi bertandang ke rumah ku. t.kasih kerana sudi datang walaupom hanya di hidangkan biskut jer. haha! lagipun sy baru pulang dari rumah terbuka, makan free, alamak kt umah dapur tak berasap laa jawab nya. pemalas yang amat! NgehhhNgehhh..

Okla, malas dah nk menaip idea tak da nk berceloteh lebih lebih. okey bye! 

Always Smile,
Love Yana

Wednesday, 22 August 2012

Syawal tiba

Assalamualaikum.. 

Salam Aidilfitri buat semua kaum keluarga tercinta, saudara mara, sabahat, jiran2. Sy menyusun sepuluh jari memohon keampunan. pejam celik agak lama sy menyepikan diri. hehe! bukan sengaja, tapi disebabkan masalah kesihatan. 

Anyway, macam mane puasa? cukup tak? ke ade yg ponteng ni? HeheHe.. Alhamdullah, sy taun ni miss puasa  4 hari jer suka! suka!

Tak sempat nk upload pic raya, tak de la banyak sgt pom! 

Mood : masih lagi blurrrrrrr!!