Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Thursday, 28 June 2012

Budak bawu belajar

Assalamualaikum semua , Sehat ?
Okey I'm fine, Thank you .

Nk jugak update blog wlaupom lost idea . fokus pada tajuk entry kali ni " budak bawu belajar " KihKihKih! sape lagi yg di maksudkan kalo bkn empunyer diri ni kn >.<" Actually , bawu belajar cara-cara nk guna screencapture pd hp tite ler . Hp tak de la canggih sgt , tp boleh la . dh berzaman pakai bru tauuu ke? buat malu jer , biase la mls nk godak-godak hp tu jer . Kih kih poyo kan diri kejap ! WAAAHAHAHAHA gelak sambil guling-guling atas katil !!

Bile nengok member yana guna screencapture ~ screenshot , mula la tanya situ tanya sini nk buat gane benda alah nih . penyibokk ! alih-alih tak de orang yg boleh bantu sOdihh , blurr -.-" Tetiba teringat yg google boleh membantu , Yessss ! ape lagi , terus tekan google , search jela . now! I dh pandai . HAHAHAHAHAHA !! 

Lalu sini kejap boleh ??
 Facebook : Add Me !
 Instagram : Follow Me !
 Twitter : Follow Me! 
Twitter kena renew , coz lupe pasword !
Viber & WhatApp : Singgah sini meh bergusip !
Last Sekali ^____^ nk jugakkk ...!!

Always Smile,
Love Yana

Tuesday, 26 June 2012

Ramadhan Coming soon ..

Bile ramadhan nk menjelang beberapa minggu lagi , hati mula terdetik , Eh, aku dh ganti puasa ke belom?buat2 tnya, padahal confrm belom lagi !!! HAHAHAHA sbb tersangat la mls T___T" 

So, mlm tdi mula la pasang niat nk bangun sahur , Okeyhhh lagi brsemangat bile mak n helmi (anak buah yg kuat mkn ! ) mau puasa jugaa , anak buah ganti puasa coz ritu demam .Then mak pulak dh lame brpuasa dr bln rejab aai tuuuu , yana jer malasss ! teruknyer perangai , bile nk insaf tak tahu lerrr . Geeerrrrghhh >.<"

Anyway ai niee dah start brpuasa ganti selama TtttttttttT " malu nk gtau lame sgt ponteng kowt .

Okeyh , tetiba pulak teringat zaman brgelar student duloo .. nk tergelak pom adeh , bile si nakal yana ni berrrrwawan pulak dengan si nakal2 sekalian . mula la , pasang niat yg tak betol dah ! Yg sorang member ni mmg sah la cuti betol2 , balik class tgh hari pnas la air , then rendam la maggi lam mangkuk . Yg 2 org sahabat ni pulak puasa la , poyo punyer la kuat iman , alih2 tengok si member td baham maggi , dgn bauu nyer lagi perrhhhhhhh..... klup klup smbil telan air liur .. mara sikit ke depan pastu ckp , wehhhh , ponteng nk ? WAHAHAHHAHA !! yana ni pulak ape lagi , JOuummmmmmm .. So, kami belasah la maggi tu ramai2 tanpa tgk kiri kanan! buat muka selamba !!

Time betol2 cuti pulak , pagi sbelom pegi class ciap breakfast bagai , balik class tgh hari , singgah kedai payung blakang flat , jenguk2 kedai macik2 mcm dh berasap dah tuuuuu! Ape lagi , tapauuu la nasi sorang satu .. smpai umah belasah la nasi tu smpai kenyang2 . Haadoiiii . bile smpai time ganti , buat2 mls pulak , time ponteng rajin aje >>.<<" 

Mcm2 gelagak  kalo nk cite mmg tak habis laaa.. Best moment bulan puasa , time keje Frist Lady, East Coast Mall, Kuantan! wlaupom penat melayan customer yg bagai-bagai kerenah , tp kami tetap cool n happening ! Manager [Kak Liliy] & Supervisor [Kak Nurul] sgt sporting giler , keje idok stress ler jawabnyer . dah la dorang pakat2 belanja kami anak buah ni mkn KFC n McD lagi , then dpat hamper raya lagi , Waaahhhhh , mmg syok habis! kalo brkesempatan taun ni nk pegi keje lagi lagi! tp hampehhhh T____T" keje skrg nk campak mane ? u'olls still in my mind !

Lagi best ramadhan bile dapat berbuka puasa ramai-ramai di padang Taman Kerang . situ dh mcm pesta kalo time puasa , ramai sgt-sgt . tp best !! lagi best time Mr.Hero ada jugaaa , aHaaaaiii ^_^ 
time tak best bila hujan turun saat-saat gentir nk berbuka puasa, Alahai dugaan . mula la lari lintang pukang smua cari tempat berteduh . BAHAHAHA, padam muka!! Lagi best Ooh Ooh lagi best Ooh Ooh *nyanyi ramai2 iklan myvi bawu* bila berkesempatan juga berjemaah ramai2 tok semayang tarawih . Alhamdulillah , Syukur ...

Okeyh , bile cuti semester balik berbuka puasa ngn famili lagi la syOkkk , coz bole mkn masakan mak , mkn je msak takk!! HohohoOho -_-" Hope taun ni lagi meriah berpuasa wlaupom bkn di samping gurlfwen n Mr.Hero . yg penting taun ni berbuka puasa ngn famili seharusnyer!!
P/S : Wawan-wawan korang jgn suka ponteng puasa ehhh !! 

Sekian sudaaa al-kisah ,

Always smile,
Love Yana

Sunday, 24 June 2012

Rose Merah

Entry rose merah means selendang rose hdiah dr gurlfwen Neera , sgt cantik , lembut . sgt teruja coz selendang ni dtg khas dr Mekah . Thanks dear sudi beli ole ole sgt memahami selera i ^__^ "

Dengan perasaan yg xsabar , balik je dr wedding terus nk pakai . pastu snap sikit .Geeerrr ... !!

Okeyh , muka dh penuh dgn jerawat ! xsuka , benci sgt !
Sekian,

Always Smile,
Love Yana

Wedding again

Hai geng , last friday yana gagahkan diri jugak hadir ke wedding Sha Rieyna Zainon & pasangan walhal badan xsehat , wasa mcm nk demam la bagai . sesampai pulak dgn rombongan belah lelaki , mak aii ramai benor . dgn cuaca agak cemburu , panas terik , bepeluh2 "cair hbis make up aku " T___T" agak serabai . balik umah confrm demam teruss !

Actually , awal2 dah janji ngn gurlfwen nk pegi , bkn sllo dpt spend time . So, janji tetap janji . gurlfwen yg dtg x ramai just 2 org jer Neera n Liana Azman . anyway puas hati coz windu bangat . sambil mkn sempat ajer bergusip situ sini . 

Masuk umah terus tgk pelamin , sgt cantik , mewah , n romantik . pengantin hbis kena serbu , kecian kan? terpaksa la layan bergambar smpai habis! HEEHEE trmasuk k.a.m.i =)


Congrate Darling!!
sempat 1 jer, pengantin dh nk turun mkn So, kite kite jela bergambar sakan 

Sorry quality camera(blackberry + samsung) sgt xcantik hari nie !!
last , pic tersesat 
Pacik Fendi ni dtg jugak ? So, snap duloo.. Ouuhh , ayu nya Yana n Neera nih , Okeyh bye !

Always Smile,
Love Yana

Thursday, 21 June 2012

Mengapa harus cemburu ?!

Ouuuhhh.. Jeles ! Jeles ! Jeles ! HAHAHAHA . xpatOt xpatot .. Sbenornyer ginih , bila buka fb jer tgk pic kawen org tu org nie . Wooouhh , ade jgk la terasa jeles , coz nk ada pic mcm dorang tuuu jgk!! Oiihh xbaik merungut kn , jodoh belom di satu kn lagi la tuuu , dh gataiii !!! HAHAHAHAHA... bila imbas kembali (ayat skima) dlm kategori kwn-kwn yg sebaya umor, tggl lg yana sorg yg msih single (Ooppsss!) bkn yg msih lg belom kawen. So sad ? mane xnyer, yg sebaya umor ngn yana skrg ni , dh ade 4 org anak? bayangkn , sape xjeles ? T___T" Alahai nsib la yana Oooii , xlaku laku . Tp mak dh bg green light klo chat chat sal kawen nie , petanda baik ^^ Alah msak pom xpndai ade hati nk kawen , bljr msak kari dulu smpai pndai" ayat mak , knape msti kari ? [persoalanku] Adehhhh kena sentap ngn ayat mak! BUT don't worry be happy BaaHaHaHa ! Xpe SABARRRR  sbb  JODOH ITU RAHSIA ALLAH ! HhHhMmm , xdek pekdOh duk merapu rapu bagai .. layan sat gambar yg comel loten nihh !



Kn best kalo di lamar mcm tu terussss ?? Xpyh nk couple lama lama . 
P/S : Sbb esok kena attend wedding lagi . Ramai kawen thn nie ^_^ [TAHNIAH !! 
Okeyhh .. pasniii buka fb kalo ade pic kawen , ttp mata ketat ketat , Okey baii :DD

Always Smile,
Love Yana

Wednesday, 20 June 2012

S e l o n g k a r

Assalamualaikum ladies >,<"
Jum selongkar Handbag Yana !  cite bab handbag semua ladies suka kn ? suka la tuuu , tmbh2 kalo pujaan hati bg kn , lagi suka kn ? Like me ^_^  Yana suka beli nk kumpul , bkn nyer guna .. HAAHAH
So, saje saje nk share ape yg ade lam handbag yana tiap kali kalo bwk kuar . handbag ngn yana mmg xbOle nk d pisahkn , klo xde wase mcm kosong jer .. wase melenggang jer ! 

Sebahagian brang yg ade dlm handbag , Wwoouuhh byk jugak bole taruk , wlupon handbag tu kecik , klo bole satu bilik bagai nk bwk , KIkikihhh ... teruk2 ..o_O" bila nk beli yg lebih besauu punyer ?
Penuh dgn brng yg entah ape ape bagai  . tp nk bwk jugak kot kot perlu kn , ne tau ? Mr.Hero sllo bebel , sbb yana sllo mrungut handbag berat , kua kua kua .. alah sllo pom tompang jugak wallet n kunci keta dia tuuu , bila time kt kaunter nk amik purse mula la kelam kabut sbb kt dlm tu dh mcm sarang tikus bagai, mcm tu la prangai yanalieyana ni , mengelabah kot .  [skema hbis] !

Hrp hrp raya taun ni dpt handbag bawu lagi yep Mr. Hero , HEkHEkHEk !! Tayang awop ketat ketat ! 
Sekian sudaaa , k , bye smua !!

Always Smile, 
Love Yana

Tuesday, 19 June 2012

K o s o n g

Entah ape2 jer tajuk tuu kn ?! kn ?! Fuuihsshhh.. arini otak yana kosong , idea xde nk menulis,  semua terbang melayang ke udara , di tiup oleh angin sepoi sepoi bahasa "  Cewwahhh .. dh mcm syair laaa pulOksss HEEEHE .. tetiba ptg ni buka instagram , teringat plk nk upload foto yg Kiki gedik tuuu , sbb dapat tilam bawuu ngade kauu .. [Jeles] Huukhuk.. So , semngat la sikit nk menulis .. [Paksa otak] Geerrrr!

So, lyn gambar jelaaaa.... Suka ke Xsuka ke, Korang paksa mata suh tgOk jugak Ehh .. Jahat !

Hahhh , ni lah kiki [anak angkatku] ngade ngat, mkn jer tauu pastu brreeaakkkk , -.-" sebnornyew yna xminat ngn kucing , sbb geli , Tp nk jgk bela sekor nie .. [paksa minat , paksa sbb xbole benci kucing , dosa tauu ] dh mkin gemOokk! sgt active bersukan , cth lumba lari .. HEEEHEE

Always Smile,
Love Yana

P a s r a h

WaOuuhh , teruk hbis entry kali ni .. Pasrah dgn ketentuan , sabO bebyk tp kdg2 ilang sabO gk . Pasrah hbis dh ngn jerawat nie , kalo bOle xmau dh brcinta dgn En . Jerawat lagi dh , Titikkk!! Lepas satu satu naik , lepas naik , berkampung pulak byk2 , pastu beranak pinak , Oouuhh , sOnok pulak depa smua nahh, hbis pipi kanan , brhijrah plk ke pipi kiri . Kalo tumbuh je ok la kn, nie ciap merah2 bengkak2 dh pipi , mcm buah apple , Ingtkn dh tembam [perasan!] Peehh , mmg besttt la , yana plk kena bwk pipi ke hulu ke hilir .. kena tonjol situ kena tonjol sini .. bnyak malu maaaa .. mcm2 skin care dh try , smua xmauu jadi, asenyer kna pakai SKII ni bawu okey .. HAAhaa , Mampu ka ?? Sabar la wahai hatiii .. -.-""
muka buat2 ceria dlm hati sOdihhh ... 

Always Smile,
Love Yana

Monday, 18 June 2012

Lelaki Harus Baca

Hello , Hey kaum Adam seluruh dunia , Peewitttt........ ^,^
Kamo smua harus tahu 10 Sikap Aneh Perempuan 


PERTAMA : 
~ Apabila seorang gadis mengatakan dia sedang bersedih tetapi tidak menitiskan air mata, 
maka dia sedang menangis dalam hatinya (*______*) HHMmmmm ....
KEDUA : 
~ Seorang gadis sukar mencari perkara yang tidak elok tentang orang yang disayanginya. sebab itulah perempuan lebih mudah patah hati apabila hubungan Cintanya terputus di tengah jalan  
(-_______-)" Sobb.. SoObb .... 
KETIGA :
~ Hati seorang gadis akan mudah cair seperti coklat andai lelaki yang disukai dan diCintainya merenung tajam ke dalam matanya  (^________^) Malu-malu kucing, Meeoowwww .... !!
KEEMPAT : 
~ Senjata seorang gadis adalah air mata  -Titttttttttt.......
KELIMA : 
~ Sekiranya gadis itu Jatuh Cinta dengan seorang jejaka, percayalah bahawa lelaki itu sahaja sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia keluar dengan lelaki lain (Kawan aje)
KEENAM :
~ Si gadis suka meluahkan rasa hati mereka melalui Muzik, Puisi, Lukisan, dan Tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan rasa hati mereka .. Cth : Buatkn kad  =))
KETUJUH : 
~ Perempuan sekuat mana pun egonya atau setinggi mana kedudukannya, dia tetap akan tewas dengan Cinta seorang lelaki .. 
KELAPAN :
~ Seorang gadis menganggap Cinta bermaksud Kesetiaan , Ambil berat, Jujur, dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.. 
KESEMBILAN : 
~ Selepas seorang gadis Jatuh Cinta, dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tidak jumpa lelaki ini lebih awal - AAlaahaiii ....
KESEPULUH : 
~ Bekas teman lelaki akan sentiasa ada difikirannya, TETAPI  lelaki yang diCintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di HATI nya ..

CopyRight  : Dara.Com

Always Smile,
Love Yana 

Sunday, 17 June 2012

MasterChef Selebriti Malaysia Meeoww, Meeoww ..

Siapakah MasterChef Selebriti Malaysia ??
Setiap Sabtu 9.00-10.00 malam , Saluran Astro Ria (104) .. Mesti tengok !!
Haa haa ... Hatii dh xsabar nk tahu sape yg menang ni .. lambat lagi kot , skrg tgh proses penyingkiran .. DupDapDupDap ... NgEEee.. Sape yg akn tersingkir lagi HeHHh ? tiap2 minggu msti sorang2 akn terkeluar, SOdihh .. En. Juri suka main teka-teki tauuu .. (Xsuka_Xsuka)Kami satu family mmg confrm tiap2 mggu mengadap tv .. yg paling best nk tonton , sebb mak sediakan nasi goreng + air oren .. Pehh . thnkiu mak , HeeEee , anak dara nyer pmls bbenor .. tauu hadap jer .. same cm time bola .. siap ade coca cola lagi kot .. mak mmg faham jiwa anaknyer .. HekkHEek .. (xde motif ) ^^

Okey . Senarai peserta suda terkeluar setiap minggu -_-"





Jum semua tengOk jgn xtengOk episod penyingkiran mlm ni .. SelalO yg xdisangka akn berlaku kn ??So, Korang xpyh rase sape yg bakal terkeluar, Wait n see .. ^.^" [ harap2 jgn la tomok] HeEEee...
Kalau terkeluar sekalipOm , korang semua tetap TERBAIK ... !!!!

Always Smile,
Love Yana ^_^


Terasa di pinggirkan ...

Say Hello U'olls ? Ape khabar semua  ? Sehat ? I sehat jer .. Alhmdullilah...
Ok . Dh baca entry kali ni ? Terase di pinggirkan .. ? betul ke ayat tu, men belasah aje. HOHOho X_X
Actually nk royak lah, (tubik bahasa klate pulok) HukHukk.. I terase mcm di jauh-jauhkn skrg nih !
Sebab MR. Hero tu semenjak dua menjak ni dah ade Awek'ss bawuu dh xcara kiter dah .. ='(

Tacing la pulak kn .. Yelahhh mne xjelez .. dulu2 , yg menjadi keutamaan Hero adalah 'Me' .. but now ..
Hok tu ler yg menjadi keutamaan skrg nieh ! First aweks bawu dia (xla bawu sgt dh nk genap sthun dh kowt) Yolass  KERETA .. Huuhhh .. mmg xdinafikan lelaki bila dgn kereta mmg no 1 , kejap tukar tu kejap tukar ni . sanggup brhbis duit .. hbis bila nk kawen kalo mcm ni kn ? Sabar la hatiii .... (hati ckp cemburu)!
Hok yg second .. TAB .. (galaxy tab) . xlepas dgn game, game, game .. sampai I ade kt sebelah dh xhirauu kowt .. Waaa'aa sgt tersentuh .. dh la brbulan-bulan lama nyer engak ketemu .. dah la I mintak tukar xmau kasi .. (kedekut) Hiihii ~ Saje jeee , bkn nk sgt pom .. (tp kalo bgi nk jugakkk) HEHeHeeee ....

P/S : Actually sebab xpuas hati dgn kaum adam .. Sila buang tabiat anda .. jikalau xmau kaum hawa merajuk 24 jam ... HeHEEEEE ~

Ok Fine ! U layan game I snap sorang2 laa .. merajuk ..." -__-" dh pasni xnk kwn dh ..
dgn mulut dh buat2 moncong sikit .. 1,2,3,4 .. klik .. !!
Mcm ni ker muka merajuk ? Ok ! moncong kuar ag tuu ... 
* labuh jer tudung tu mcm ustzah . HeeHE*



Always Smile,
Love Yana ^_^

Saturday, 16 June 2012

I Need Assistant Now !

Salam Sejahtera Semua ..
Entry kali ni macam arahan kn .. ? Ke marah ?
Uhh. Hari SABTU, xsuka betol .. betol xsuka..

SABTU kn cuti .. So, Sibuk yg teramat sgt.. =((
Smua kena handle sorang2 .. Xde assistant pom .. Macam2 hal..

Yang tu nk print yang ni fotostat, yang ni plak nk binding .. Adusshhh ... Help me! Help Me!
semua nk serentak.. mane nk cakauu .. tgn ada dua kot .. Siyes lotih...
Apepom janji MASYUKkkk ... kn ..

Bersabar la .. belajar untuk sabar n smile .. ( dalam hati buat2 jer ) hhihiiii .. ~_~


Always Smile,
Love Yana ^_^

Friday, 15 June 2012

Congratulations !!

Akhirnya tamat suda peperangan ku.. Fuuhh... ~_~

Pejam celik, pejam celik, pejam xcelik2.. kikiki .. guro jer..
Bertahun thn jugak ler brtanah di negeri pahang tuuu nk selesaikan
peperangan dgn buku2 yg kdg2 buat I busan... ( Otak dh full)
Bila di kire balik tambah tolak darab bahagi, lebih kurang b'brapa thun jgk la....
malu nk gtau lame ngat study (alasan) =))

Wouhhh... lame betol I study.. Ha ha haa.. Org len dh smbung dgree kot..
Tu la, menyelam sambil minum air... hihihiii hiii... mcmane xlame..

31 Mei 2012 yang lalu.. I dh bergelar Graduan Diploma Kej. Elektronik (Computer)
Amin... Syukur sgt3.. !!

Nah... Hambek. besau ngat tudung nie... Xsuka !
~ With Sis in law n Mum ~
With MR. Hero.. Hiihi Thanks Awak .. Credit foto kurang okey !

:: Fokus mencari kerja secepat mungkin ::


Always Smile,
Love Yana ^_^

Membosankan ...


Entry kali ni Membosankan.. 
Wouuhh sgguh n sgguh membosankan.. 
Bayangkn 2 hari Internet offline. Waaa ' aaa... Bawu I
bersemangat waja nk update blog.. tetiba.. jadi begituu.... !

Then hari nie tepat jam 1.00 tghari, Line dh okey.. Yeayeayeaa!!!
Sonok sonok.. (gedik) bkn ape bole la I update sikit2 blog nie kn..
Xthu ler kalo korang suka or bosan dgn entry I nie.. Uuuweeh.. 
Ayat bodek...Ngeh Ngeh ..  =))

Mood Pegi keje : Lemauu -_-"



Always Smile,
Love Yana ^_^

Tuesday, 12 June 2012

My Gurlfriend

BFF ~ Best Friend Forever ~

My BFF I yg prtama tadaaa : Nor Aznera Mohd Nor pnggil aje Neera ...
Udah berpunya tauuu..... ^_^
Kami ni Selalo selisih pendapat, pastu gado3, tp I mmg syg dia sgt !!
Dia mmg sgt prihatin. tmbh2 time gado2 ngn hero,
dia la tmpt I mengadu.. Sob.. Sob.. Thanks Neera !!
Sorg yg cool, wlaupom prob dtg brjuta-juta ... =)
Ini Pulak Name dia : Liyana Azman, or LA bkn Lous Angeles.. Hihii...
Dia lebih brusia dr I. Heehe.. Senior la. Suka sgt dgn Calculator..
Hari2 keje dia mngira bajet jer... Ha ha ha. Kalo Kami nk kawen nnti
dia la kot jd tukang kira bajet. Huu huu.. Masih lagi solo molo... ^_^
Yang berambut perang ni Name dia : Nor Ameyra Eliana Zahari..
I call dia dedek. Sbb !! dia sgt kecik (pendek) Hihi hii.. Jgn marah ;)
Kalo sape masuk Butik Levis ECM, Kuantan. ade lah minah ni..
I okey jer ngn dia, tp kdg2 die hrus pekakkn teliga sbb I suka Mmbebel !
Hihi hi hiii ~~ Sabar jela kn..
Si macik ni pulak Name dia : Nor Hazwani Ismail.. Call dia Wanie or Cikpah ..!
Dia dgn I mcm anjing ngn kucing, sello rse xpuas hati. Ha ha ha..
Tp kami gado2 biase jer.. xla smpai brtumbuk kn Isihhh...
Cikpah ni Suka ngat brjiwang jiwang. ~~ tut..tut... ~~
Hak ni Minah penang ... Nama dia : Aimi Zuhana Hamzah.. Call dia Aimi..
Lorat penang dia xla pekat sgt, tp bole trikot-ikot jgak ler kalo brckp dgn dia..
Ha ha haa.. Dia sorang bkn org klate, tp kalo kamo borak mmg dia faham la..
I ngn dia satu spesis.. iaitu kurus kering.. Ngeeee.... Dia gemok cikit dr I.. Heee (",)
Yang Ini pulak Bff dr kecik umor 6 thn smpai skrg. Dia yg paling awal brkahwin..
skrg dh msuk 3thun, Hepy Anniversary !!! Dikurniakan srg puteri yg Comel..
Iaitu Nurin Nadihrah... berusia 2 thun.. Skrg  kena stOp dulu ! sbb I xkawen lagi,
Kalo dia beranak byk2 nnti ssh nk jd wedding planner I. Yuhu huuuhuu... ~.~"

Last sekali, My Bff ialah : Wan Ruhana Wan Ramli .... Call dia Anna Molly ~
Comel [wase mcm nk gigit jer pipi dia]   dan lemah lembut olangnyer.
 ~ Bff zaman sek teknik dulu smpai skrg.. Wewwiitt ... ^^
Tp skrg dia dh jauhh... Keje kt KL.. jarang jumpe, tp msih lgi bff.. okey !
Mmmuaaahh xxx Semua !!

Always Smile,
Love Yana ^_^

Sunday, 10 June 2012

Hello , Hello !!

Assalamualaikum Hai Semua .. 


Okey ~ My Name Nor Liyana Binti Mohamad .. Call me Yana  or Lieyana...

Haii .. I dah mula terjebak dalam dunia blogger .. Heehee..

Sbb ape I mau sangat buat blog ni , sebab I ni suka sgt baca blog fwen =))

Sangat -sangat seronok .. 

So, Nk share jugak boleh ?? 


Harap kowang pom sudi singgah sini jugak ekk.. Luv u olls ..