Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Wednesday, 11 December 2013

Majlis Pertunangan

 

E-Day (Amirrul & Liyana)
02.11.2013

Alhamdulillah, syukur kepada Allah S.W.T majlis pertunangan berjalan dengan lancarnya. Seperti yang di rancang. Sesungguhnya Allah maha berkuasa di atas sesuatu yang dikehendakinya. Amin3.. 

Dalam tempoh beberapa bulan ni , Allah menduga hubungan kami dengan pelbagai dugaan yang hebat. Tapi yana brsyukur akhirnya, doa yana dimakbulkan Allah . Bab kata pepatah " Kalau dah jodoh tak kemana" itulah.. 

Kami dipisahkan dek masa dan jarak , berkat kesabaran, doa dan restu orang tua , kami dipermudahkan ke langkah yg lebih baik . Alhamdulillah , beberapa detik lagi kami akan di ijab kabul . Amin3 :)) 






Doakan kami dipermudahkan hingga ke saat lafaz sakinah . Allahuakhbar :)

Keep smile,
Love Yana


Wednesday, 16 January 2013

Welcome 2013


Welcome 2013! masih tak kelewatan nak wish kn? 
and hepy belated bufday for me dah genap usia ku yang ke-24 tahun. hewhew muda lagi tuuu jangan wisauuu hahaha belom golongan kertuuuu lagi hehe!!

anyway takde yang special nak bercerita tentang belated bufday and new year (ayat sedeh giler kot) just a simple life. tapi dapat juga merasa kek pavlova yang duk mngidam sangat nk rase! thanks GFF ku azneera :) and thanks for all yang wish my bufday di HP di FB sgt3 terharu.. and yang paling terharu orang trsayang lupa and tak wish langsung!! hadiah ? hadiah tak dapat.. huwaaaaa!! laju-laju ngissss .. pasrah :') 

hmm okey itu shaja nk share kbye :)

Always Smile,
Love Yana