Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Thursday, 11 October 2012

Oh BabyWhite!


 
Oh Oh Oh!! Blusher mu..
Kejadian : 2,3 malam lepas kot. si putih kena ciom dek si jembalang. Eh! marah betol la. nak kata si putih ni kurang kasih sayang. wase nya tak!  nasib la oii labu. kemek jugakla pipi si putih ni. yang bikin sy hot siputih tengah parking. laju je kena ciom! boleh pulak si jembalang ni gitahu tak nampak? tak nampak ke, tak tengok?!! buta ke? nasib ayah yg bawak. kalo sy time tu habisla mengamuk tak sudah.. itu pun dia bagi 100 jer. mane cukup. kena ketuk lagi. blusher lagi. cat lagi. Tapi syukur ayah selamat T____T "

Sabar sabar. dugaan dari Allah s.w.t. terima dengan hati yang terbuka.
P/S : Korang kalo tengah park sekali pun kena hati2. kalo kite tak langgar orang. orang akan langgar kita. Ingatlah orang yang tersayang ^_^
 
Always Smile,
Love Yana

Picture :Riadah

 
Hoiii!!
.
.
.
.
si owner blog yang pemalas
.
.
.
tengok picture jelah. malas nak belebe :)
sesi melayan kanak2. belajar awal2 la. esok2 tak kekok kan? 

Cukup cukup sudah. sampai disini saja. lalalalala!
Always Smile,
Love Yana
 

testing testing!

 
 
holla. holla. holla oolalala. 
Eh. eh. terasa happy semacam je ainih! gigih menghadap tutorial bina blog. nah! tengok hasilnya kat atas tuuu.. comel jer kan? hehehe. banyak lagi nak kena belajar. kalo nak blog tu cantik kena rajin la explore. Fuhh! berbaloi baloi. tQ cc : Lyssa Faizureen

Always Smile,
Love Yana

Thursday, 4 October 2012

tenggelam timbul

Assalamualaikum. lamanya rasa tak update blog. banyak faktor. malas. penat. sibuk. lost idea. HAHAHA! banyak alasan. tak kuasa nak layan! time tak hadap pc banyak topic nak cerita. bila hadap terus kosong. geramnya!! tepuk tepuk dahi. 

Bila tanya sibuk wat benda? bukan banyak keje pun nak dibuat. banyak goyang kaki. layan laman sosial. HAHHA. tula ramai tak tahu goyang kaki pun sibuk ehh. please please. 

Semenjak dua ni duk meroyan layan Twitter. Instagram. WhatsApp. yang lain letak tepi dulu. tu la perangai saya, cepat busan dengan satu satu benda. dulu bukan main gila nak layan blog. sekarang slow dah. facebook jangan cakap la. memang dah meluat nak buka. XD

Sekian. XOXO =))

Always Smile,
Love Yana


December......??

Hello hello December.. tak sabar nak tunggu awak wahai En.December =)

Banyak yang tersirat dan tersurat di bulan nie. antaranya ulang tahun kelahiran En.Hero saya yang ensem tu Hihiii gediknya laaaaa.. hadiah belom prepare lagi dan undangan perkahwinan. lagi. bulan melancong bersama family. Waa!! tak sabarnya saya. dan lagi bulan yang membuat saya berdebar debar ^_____^ (senyum lebar) Insya'Allah.................. bila tiba hari itu nanti saya akan share dengan kOrang semua tauuu. wait wait. can't wait? saya lagi laaaaa. DUP DAP DUP DAP!
K burbye U'olls =))

Always Smile,
Love Yana