Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Wednesday, 16 January 2013

Welcome 2013


Welcome 2013! masih tak kelewatan nak wish kn? 
and hepy belated bufday for me dah genap usia ku yang ke-24 tahun. hewhew muda lagi tuuu jangan wisauuu hahaha belom golongan kertuuuu lagi hehe!!

anyway takde yang special nak bercerita tentang belated bufday and new year (ayat sedeh giler kot) just a simple life. tapi dapat juga merasa kek pavlova yang duk mngidam sangat nk rase! thanks GFF ku azneera :) and thanks for all yang wish my bufday di HP di FB sgt3 terharu.. and yang paling terharu orang trsayang lupa and tak wish langsung!! hadiah ? hadiah tak dapat.. huwaaaaa!! laju-laju ngissss .. pasrah :') 

hmm okey itu shaja nk share kbye :)

Always Smile,
Love Yana

No comments:

Post a Comment