Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Monday, 2 July 2012

D a T i n g ^^

 Memandangkan setengah hari yg membosankan drpd layan diri sorang sorang , Okehh jugak update blog lagi dan lagi kannn??

Kali ni sibuk sibuk selongkar hp nk cari gambar 'berdating' wif gurlfwen aituu , not boyfwen ekhh ^^ 
So, dapat la bberapa keping . gambar dah berhabuk dlm hp bawu nk upload . yg tak best kualiti gambar mmg kureng cantek maybe keadaan sekeliling Ehheeem, Walhal snap guna hp murah mcm tu ler jawabnyer kuang kuang kuang !! 

Time nih berdating kt Pantai Cahaya Bulan K,Bharu tak mau pegi mall coz tak suka kesibukan kota, Cewaahhh ayat !! sila sila paksa mata anda  tengOk picture ini okeyh >,<



 Neera, Liana Azman, Asminie , Yana, Nesya n MyAdik : Mimiey

Last Peace ^^_____^^


Always Smile, 
Love Yana

No comments:

Post a Comment