Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Thursday, 12 July 2012

Persona kembali

Persona kembali bila duk belek-belek foto lama, zaman bergelar student dulu-dulu, agak kelakar !

Bermacam memory tercipta dgn kawan-kawan , lagi seronok bila kita dapat berkenalan dgn kawan2 yg berlainan negeri . Ada Johor, Selangor, K.Lumpur, Penang, Kedah, Sarawak, Melaka, byak lagi kalo nk senarai tak habis! Tapi alih-alih berBFF jugak ngn org kelantan. HaHaHA, maybe lebih selesa time nk belasah budu n ulam sama-sama! Jiwa tetap anak kampung ^^

Bila time masuk kuliah, mula la nk bersnap ajerrr.. Lect mengajar tak faham pastu blurrrrr!!
Credit foto : Fb Neera (=
Lect kecik sgt tak nampak kami duk belakang ni !
Tu jela keje kami time masuk lab, bosann lect duk pokpet pokpet!!
Suka duk belakang-belakang senang nk snap, Gerrr!!
 pakai lawo-lawo naik bus jerrrr. hahaha, kecian!
dari Megamall ke terminal jalan kaki jer okeyh! Alahaiii, sedihhh!!
Eheemm, yg kt tengah tu abg kpada adik-adik nihhh^^
Yang 2org frre hair n tdung biru tu member dr negeri johor. Yg 3 org tu org klate  ^^
Last foto : me n mr.hero taun 2009 kot!!
kelakor nyer la muka saya ^^

Always Smile,
Love Yana




2 comments:

  1. hahaha,lau gni la jd student sy,,memang kne cubit perut ni..hahaha..

    ReplyDelete
  2. Hihiii jgn cubit ^_^ lam lab brpesbuk jer lect, soriii !

    ReplyDelete