Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Tuesday, 10 July 2012

Ilham hari raya

Semakin dekat nk berpuasa mula la mood raya datang tergolek-golek, orang lain dh lama sibuk cite sal baju raya, sorang2 tu baju raya 8,5 pasang taun ni, yana ni pulak wat don't know jer . coz mood nk mencari kain tersgt la malas! hahahaa.. tetiba petang kelmarin duk discuss ngn my sis sal tema baju raya taun ni, dia ckp tengah bulan ni nk p cari kain, ape lagi, mula la nk design baju cne nk buat kan? kami dh tempah awal-awal ngn tailor so tidak la wisau sgt! tetiba buatnyer tailor kami tak nak ambik cne ? hahaaha, nampak gaya cari baju yg dh ciap ler.... terus ke Frist Lady, kt situ just ade saiz yana nie -_-

Kalo nk ikot fesyen memamg tak penah nk habis la, kejap mcm ni, kejap mcm tu bagai, ala-ala artis sekarang ni memang tengah hot-hot la. mcm hot dog panas2! Yana ni sebenornyer jenis manusia yg sukakan fesyen, hahaaaahaha, tp tidak la terlalu teruja sgt, sikit-sikit jer... nk lebih-lebih tak mampu lagi, sekadar ala kadar jer, janji hati senang, ke guane ? huhuuu. 

Meh keje google-google design, teringat design baju Shila Hamzah time wedding Scha, sgt ohsemm!! like,like, ape lagi, mula la design sendiri, hahaahha.. nanti nk bagi tailor i jahit kan, Waaaa'a, tak sabauuu!
Ohsem x ? haha, sekadar lukisan. bukan fashion designer yg mantop! 

kalo ikot hati nk sebiji mcm yg kt bawah ni semua!
 design mcm ni yana dh ade, color kelabu, simple jer kn ? lagi la bertambah slim, hahahaha!!
Design utk raya lebih kurang mcm Scha n Shila hamzah pakai , Okeyh x ? tema merah lagi!
i just nk simple, tp mestila cantik n sopan ^_^

Always Smile,
Love Yana

2 comments:

  1. Yelah yunk, cantik sgt kn? bole la try utk raya taun ni (=

    ReplyDelete