Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Saturday, 15 September 2012

Berjimba Old School

Assalamualaikum semua ^__^

Sibok jugak nk update blog, HEHEHE!!

Jumaat kemarin, Kebetulan rumah mertua Atin ada buat makan makan sikit, kami sepakat nak pegi sama sama. ape lagi sonok la dapat berjimba dengan kawan kawan old school. kalo dulu kiteowang tersangat la nakal. padahal kiteorang xsama umur, join jer janji satu kepala tak betol! HAHA XD tapi pejam celik masing masing dah bergelar Isteri & Ibu. Alhamdulillah.. suami simpan umah. Hehe!

Rindu punyer pasal sembang dan bergosip sampai lebam. banyak sangat la storynya. macam macam. anak  anak sila buat hal sendiri. hadoiii T_T perut dari kenyang rasa lapar balik. bersnap situ sini, mengalahkan model. (perasan) nasib mertua atin sporting punyer caya laaaa.. nanti mau cari mertua dan suami macam atin jugak, kikikiki ^_^

Celoteh tak penah nak habis! Upload picture sikit =))
Manja gitu CikTin & CikDah :)
DikNa, CikDah dan MokKu and Baby Manda  ^_^
Mokku yang kendung anak tu si ibu beranak 2(4 tahun dan 2 thun). ibunya tak besar besar lagi. *Eisshh! cakap orang diri sendiri tak gemok jugak*
Baby Manda & Baby Nuyin (Kakak n adik sama tahun lain bulan)

Always Smile,
Love Yana

No comments:

Post a Comment