Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Tuesday, 18 September 2012

Moteng plus dating

Hallu hallu alohai semua tit tit tittttttt! kelmarin punyer kes!

Entry tak leh blah. HAHA! moteng? hingat zaman sekolah je ke suka moteng class. ni moteng keje okeyh. aloha. lepas waktu lunch terus tak masuk keje dah. kiki bole macam tu pulak? tak apa la sekali sekala dua kali dua kala. =D masuk minggu ni dua kali moteng keje, teruk teruk(hambik tangan tutup muka)

Lunch agak lewat perut dah bunyi macam macam, KFC, MCD,SR. alaaaah, ikot perut semua nk makanan western food je tau. kenyang kejap je. tak boleh kena makan nasi jugak. niat nk kuar hujan tiba tiba lebat pulak. aduhss! so, drive la slow macam siput. jalan ni jangan cakap la memang tak nampak langsung. si neera ni mengidam nk makan kt restoran ape la tak tahu. letaknya tepi sungai kelantan. sesampai restoran tu tutup?! HAHAAhaha gelak besar. padam muka kami!
Teruskan perjalanan pegi ke Tesco. makan makan kat situ jela. bagi perut kenyang dulo. baru la merewang rewang dalam tu kejap. suka nk g situ sebab ada donut big apple. like like! kalo dulu duk kuantan. tiap tiap hari bole makan. en ensem saya la jadi mangsa. sampai dia buat muka benggang dah. asyik nk makan donut ni je kalo kuar dating! Hehehe! tapi tetap bersabar layan kerenah saya. sayang awak ketat ketat >_<"
Dah beli satu set big apple. suka la. gurlfren saya si neera  belanja pulak kek secret recipe. sukanya. thankiuu. hingat nak makan situ tapi dah kenyang sangat. tapau ajela. sampai di park keta. snap sikit awak dan saya. ok selesai bertolak balik kira-kira 6.05 petang.
Tengokla betapa slimnya saya. dh rupa orang tak cukup kasih sayang/makan. sedih!!
Ouuhh jerawat nampak jugak di situ, tolong abaikan =D pipi neera juga yang gebuuuuu....
Sampai di traffic, jem teruk! Esihh buat muka benggang . busan dalam jem. kami snap lagi situ sini. orang tengok apa peduli. HAHA XD .muka pakai kaca mata sangat kelakar. tapi apa kan daya. mata rabun. setengah jam jugak nak sampai ke rumah neera. jem + hujan punya pasal! muka tahan kena sabar. dah ambik buah durian neera bagi. terus balik. sesampai maghrib. sempat juga. haha! mak n ayah dah tunggu nak makan durian. walaupon 2biji je adohaaaiiii =D

Always Smile,
Love Yana





2 comments:

  1. kurusnye awop!! amek lemak sy cket..byk pon xpe~

    ReplyDelete
  2. Hihi. itu la pasai. mkn xgemok juga sedih!

    ReplyDelete