Selamat Datang Ke Blog YanaLieyana

Sunday, 9 September 2012

ku mohon petunjukMu

Assalamualaikum hai semua kawan kawan blog, sehat? 
Alhamdulillah, yana sehat aja aja ^_^ 

Fokus pada entry kali ni. dalam beberapa bulan hari saat yang ini, terlalu banyak dugaan yang datang bertubi tubi. Dussshhh!! ada kala hati seorang perempuan sangat rapuh, tak sekuat yang semua orang fikirkan. tapi apa kan daya, tempoh dengan redha dan tenang dalam menjalani ujian dariNya. hanya meminta petunjuk dariNya, InsyaAllah... akan ada jalan penyelesaian. -__-" buat diriku yang selalu lalai akan perintahMu ya Allah. andai ku lemah, kuatkan mental dan fizikal ku, agar dapat ku meneruskan hidup ini.. 

Ya Allah, Ku Mohon Petunjuk Mu, murahkan lah rezeki ku, keluargaku, saudara maraku, kawan-kawanku, jiran jiranku dan semua umat islam. semoga hidup kami diberkati olehMu ya Allah S.W.T.

Amin, amin, ya rabialamin.. salam kasih dan sayang dari yana untuk semua. sebesar mana masalah, sentiasa lah mengukir senyuman ^__^"

Maafla jika kalian tak senang akan entry kali ni.. just nak share luahan hati dengan korang semua =)

Always Smile,
Love Yana

4 comments: